Flekenshtajn: Vështirë të mendohet që Hungaria t’i japë azil Gruevskit


14/11/2018

“E kam të vështirë që të mendoj se qeveria hungareze do t’i japë azil ish kryeministrit Nikolla Gruevskit. Fillimisht sepse Gruevski mund të jetë i sigurt se do të ketë një gjykim të drejtë në Shkup, ndërsa e dyta gjithmonë kam menduar se Orbani nuk pranon kërkues të azilit  në vendin e tij “, shkroi eurodeputeti.

Mbrëmë Komisioni Evropian kërkoi që të respektohet sundimi i të drejtës në vendet anëtare si dhe në vendet kandidate të BE-së dhe porositi se procesi gjyqësor nuk duhet të politizohet.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart