Digjet një shtëpi në Gostivar


11/12/2018

Intervenimi i shpejtë i zjarrfikësve ka penguar tragjedinë dhe pasoja më të rënda, me faktin se në njërën nga shtëpitë kanë fjetur familjarët, ndërsa objektet e djegura gjenden në një lagje të ngushtë.

Zjarri me siguri është paraqitur në çatinë e shtëpisë, pronë e A.D (68) dhe shpejt rreth mesnatës është përhapur në objektet përreth.

Në vijim është mbikëqyrja në vendin e ngjarjes me çka do të dihen arsyet e zjarrit dhe dëmit të shkaktuar.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart