Deskoska: Ligji për pajtim do të hartohet në Kuvend, jo në Ministrinë e Drejtësisë


11/12/2018

Duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve nëse ka ligj të përgjithshëm për amnistinë që kërkohet edhe nga të burgosurit, Deskoska tha se motivet dhe arsyet për deklaratën dhe qëndrimin e kryeministrit janë në drejtim të asaj se në periudhën e kaluar  tashmë është miratuar ligji për amnisti të përgjithshme dhe se duhet që të kihet parasysh qëllimi i Trupit që është formuar.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart