Letra e Labinot Tahirit që e lexoi në Kuvend, bëri që deputetët të shpërthejnë në të qeshura


18/10/2018

U kërkoi deputetëve vetëm ta dëgjojnë një letër që kishte për ta lexuar dhe më pas të vazhdonin me votim. E kjo kërkesë e deputetit Labi, bëri që salla e Kuvendit të shpërthejë në të qeshura.

“Përshëndetje për të gjithë, mos me zgjatë shumë edhe unë pajtohna me Daut Haradinajn që të shkojmë në votim, të keni durim ta lexoj edhe qit letër e të shkojmë ne votim”, tha ai.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart