Lekaj thotë se rrugët janë të kalueshme në gjithë Kosovën


12/01/2019

Lekaj ka thënë se që rrugët regjionale, nacionale dhe autostradat të jenë të sigurta për qarkullim, janë përkujdesur 14 kompani të kontrakturara.

“Natyrën e bukur të Kosovës e ka hijeshuar edhe më shumë bora e ditëve të fundit. Që rrugët regjionale, nacionale dhe autostradat të jenë të sigurta për qarkullim edhe gjatë ditëve kur pati reshje të mëdha, u përkujdesën 14 kompani të kontrakturara bashkë me ekipet e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit. Shijojeni borën, vikend të këndshëm”, ka shkruar ai në Facebook.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart