Ky është biznesi i regjistruar i Burdushit, kapitali i figuron 0 euro


17/11/2018

Në ARBK, biznesi i Burdushit është i regjistruar me emrin Ordinanca “Burdushi”, dhe ka tre punëtorë. Ndërsa kapitali, figuron 0.

Si person i autorizuar figuron emri i Burdushit, gjersa si aktivitete që ka kryhen në këtë ordinancë thuhet se kanë të bëjnë me shërimin e njeriut, dhe “rregullimi i aktiviteteve të subjekteve, që ofrojnë shërbime shëndetësore, shërbime arsimore dhe kulturore, si dhe shërbime të tjera sociale, përjashtuar sigurimin social”.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart