Kryeministri Haradinaj pjesë e aksionit të pastrimit te “Fadil Vokrri”


21/09/2018

Në aksion do të marrë pjesë kryeministri Ramush Haradinaj dhe rreth 200 tifozë të klubit të Prishtinës, “Plisat”.

Aksionit do t’i bashkohet edhe ndërmarrja “Pastrimi” që do ta shfrytëzojë edhe makinerinë e saj.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart