Kryeministri Haradinaj bën homazhe te varri i ish-presidentit Rugova, viziton edhe familjen e tij


11/01/2019

Veç kësaj kryeministri Ramush Haradinaj ka vizituar edhe familjen Rugova duke iu uruar vit të mbarë.

”Sot kam bërë homazhe te varri i Presidentit historik Ibrahim Rugova dhe ndava disa çaste me familjen e tij të nderuar, të cilës i urova mbarësi në këtë vit. Në frymën e trashëgimisë së tij politike, ne po vazhdojmë rrugën për një Kosovë të zhvilluar dhe të integruar në të gjithë mekanizmat ndërkombëtar, me orientim perëndimor dhe në miqësi të përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës”.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart