Kosova po bëhet me Qendër Astronomike


18/02/2019

Kjo do të bëhet e mundur me ndërtimin qendrës së parë astronomike në Kosovë, projekt ky i cili pritet të përfundoi deri kah fundi i verës së këtij viti.

Ky objekt i cili do të jetë një derë drejt universit, do të përbëhet nga planetariumi dhe observatori.

Projektimi i Qendrës Astronomike të Kosovës, u ndihmua edhe nga inxhinierë të NASA’s.

Kosova po bëhet me Qendër Astronomike – 18.02.2019 – Klan Kosova

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart