Kosova dhe Maqedonia do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim në energjetikë


11/02/2019

Bekteshi dhe Lluka do të mbajnë takim pune dhe do të nënshkruajnë marrëveshje për mirëkuptim në sektorin energjetik ndërmjet dy ministrive.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart