Ferizaj, kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarve për grabitje dhe vjedhje


13/12/2018

Prokuroria ka njoftuar se H.V gjendet në ndalim që nga data 11 dhjetor 2018, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Grabitja”.

Gjithashtu, R.B. dyshohet se ka kryer veprën penale “Vjedhje” që po ashtu gjendet në ndalim që nga data 11 dhjetor 2018.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart