Kamila, vajza e ambasadorit belg u lind në Prishtinë


07/12/2018

Në klinikën Amerikane “Dr. Behar Kusari”, diplomati belg, ambasador z. Jean-Louis Servais, ka vendosur së bashku me gruan e tij që të sjellin në jetë vajzën e tyre Kamilia në Kosovë, duke i besuar shëndetësisë kosovare.

Lindja e një fëmije, nga gruaja e një ambasadori me peshë në Prishtinë, u bë pikërisht në kryeqytetin kosovar, për të cilën z. Louis Servais theksoi se edhe institucionet shëndetësore në Kosovë ofrojnë standarde dhe siguri dhe për këtë arsye kanë vendosur që t’u besojnë këtyre institucioneve, duke u bërë prindër për herë të dytë në Klinikën Amerikane “Dr. Behar Kusari”.

Diplomati belg tregoi se edhe fëmija i parë i tij u lind në Marok, derisa atje ishte në mision.

Ai tregoi se vajza e sapolindur do ta ketë shtetësinë e Marokut dhe atë të Belgjikës, derisa nuk do ta refuzojë as atë të Kosovës nëse ajo i jepet.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart