Haxhiu: Protesta ka për qëllim t’i ndalë pazaret e rrezikshme të Thaçit


20/09/2018

“ Kjo protestë qëllim kryesor ka për qëllim për t’i ndalur pazaret e rrezikshme të Thaçit”, ka thënë Haxhiu.

Ajo ka thënë se Hashim Thaçi aktualisht është në pozitën më të rendë politike.

“ Mendoj që është koha që Hashim Thaçi të rrezohet dhe te shkarkohet nga detyra e tij. Ne duhet të protestojmë që të ndalen idetë e tija të rrezikshme”, ka thënë ajo.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart