Hamza flet për shifrat e papunësisë


06/12/2018

“Nuk ka zvogëlim të vendeve e të punës kur ka rritje ekonomike për 4,1 për qind. Të dhënat e Trustit tregojnë se kemi rritje të punësimit. Ka zvogëlim të atyre që kërkojnë punë. Norma e papunësisë është më shumë te të rinjtë dhe te gjinia femërore”, tha ministri Hamza.

Në seancën e sotme të Kuvendit, po bëhet shqyrtimi i parë i Projektligjit mbi ndarjen buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2019.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart