Hajnat në Suharekë vjedhin në xhami 120 euro dhe xhirimet e kamerave


17/01/2019

Sipas Policisë, rasti ka ndodhur ditën e djeshme, ku të dyshuar të panjohur, me forcë kanë depërtuar në xhami.

Nga aty, hajnat kanë vjedhur data bazën e kamerave dhe 120 euro.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart