Deri në 5000 euro gjobë për ata që organizojnë gara luftarake me qen


11/01/2019

Përmes një urdhërese të publikuar në Facebook, Latifi ka thënë se do të parandalojë dhe ndëshkojë gjithë ato raste të keqtrajtimit, vrasjes dhe garave të kundërligjshme të kafshëve.

“Jam i shqetësuar me zhvillimet e fundit rreth rasteve të keqtrajtimeve të ndryshme të kafshëve në komunën tonë! Bazuar në këtë kam nxjerrë urdhëresën më poshtë që është parandaluese dhe ndëshkuese lidhur me rastet e keqtrajtimit, vrasjes dhe garave të kundërligjshme të kafshëve”, ka shkruar Latifi.

I gjithë ky reagim i kreut të Rahovecit, është bërë pas raportimeve se në këtë komunë, vazhdimisht po organizohen gara me qen.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart