Bërnabiq kërcënon me përdorim të ushtrisë së Serbisë ndaj formimit të ushtrisë së Kosovës


05/12/2018

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, deklaroi sot me rastin e shpalljes së formimit të ushtrisë së Kosovës, se shpreson që Serbia nuk do të përdorë ushtrinë e saj dhe shtoi se kjo është një nga opsionet e saj.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart