Avdullah Hoti tregon kush është kundër ushtrisë së Kosovës


18/10/2018

Hoti në seancën e sotme të Kuvendit, ka thënë se është momenti që të gjithë të bashkohen pasi po merret një vendim për sigurinë e Kosovës dhe rajonit.

Ai tha se duam ushtri moderne për të promovuar paqen dhe për të ruajtur paqen dhe sigurinë në botë, kudo që të ketë nevojë.

Ndërkohë, sapo është votuar nga 101 deputetë Projektligji i parë që transformon Ministrinë e FSK-së në Ministrinë e Mbrojtjes.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart