Arrestohen 25 persona nga Policia e Kosovës


11/02/2019

13 prej tyre janë arrestuar, 12 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.

Arrestimet e tyre kanë të bëjnë me vepra të ndryshme penale.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart