Kthehu lart

Diçka shkoi fort keq kur ky djalë provoi të lëshohet nëpër kulm

Diçka shkoi fort keq kur ky djalë provoi të lëshohet nëpër kulm GazetaExpress

Ky djalë gjenial jeton në Finlandë, ndërsa ka vendosur të lëshohet me snouboard në klum, ende i përgjumshëm.

Që në pengesën e parë është përmbysur dhe ka filluar të bjerë me kokë teposhtë. Mirëpo, zoti i ruan të marrët, deri sa ata nuk mund ta ruajnë veten – kulmi është bukur i ulët, ndërsa në tokë ka shumë borë.

Është ngritur, e ka shkundur borën dhe ka vazhduar pa lëndime më të mëdha.

Shikojeni videon: 

    Data: 10 Shkurt 2019 10:09
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera