Kthehu lart

Ajo çon gjyshërit e sëmurë në bregdet për herë të fundit. Por as që e imagjinonte planin e tyre sekret

Ajo çon gjyshërit e sëmurë në bregdet për herë të fundit. Por as që e imagjinonte planin e tyre sekret GazetaExpress

Angi kishte kaluar një fëmijëri të bukur me gjyshërit e saj të dashur dhe pasi u rrit, ajo u zhvendos disa orë larg tyre dhe nuk kishte mundësi të rrinte pranë tyre.

Ajo mbante një lidhje të fortë me gjyshërit e saj duke biseduar me ta në telefon çdo ditë. Kur ajo mori vesh që të dy gjyshërve të saj u është thënë se vetëm 1 muaj i kishte mbetur për të jetuar, ajo edhe familja e saj donin të bënin një udhëtim të gjithë në plazh për herë të fundit, të shoqëruar nga të katër gjeneratat e familjes.

Shtyp hapësirën me poshtë për te lexuar lajmin e plotë:

    Data: 14 Qershor 2018 07:48
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera