U zgjua nga koma, e kuptoi se kishte lindur foshnjën


17/02/2019

Ebony Stevenson, 18 vjece nga Oldham, Greater Manchester, nuk kishte idenë se ajo ishte shtatzënë dhe pasi kishte shkuar në shtrat më 2 dhjetor 2018 dhe nuk ishte zgjuar, ajo u dërgua me nxitim në spital dhe u vendos në koma të  detyruar përpara se të zgjohej më 6 dhejtor me një vajzë të vogël.

Stdenja e kolegjit- e cila studion fizioterapinë sportive- nuk kishte pasu asnjë fryrje të barkut, nuk kishte ndier asnjë sëmundje në mëngjes dhe nuk kishte humbur asnjë periodë.

Ajo nuk e kishte idenë se ajo priste një foshnje, pasi foshnja e saj e palindur ishte e fshehur në njërën nga dy mitrat, në një gjendje të quajtur ‘didelphys uterus’.

Pas vuajtjes së një sërë sulmesh më 2 dhjetor, Ebony u dërgua me nxitim në Spitalin Royal Oldham, Manchester Madhe, dhe u vendos në koma.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart