Nuk është foto, por ka një vlerë marramendëse


11/01/2019

Piktorëve të artit 3D i duhen rreth 10 muaj për të përfunduar një vepër të tillë gati surrealiste.

Zakonisht këto piktura frymëzohen prej natyrës apo kafshëve.

Një artist tha:

Unë po kërkoj një hiperrealizëm ekstrem që i paraprin çdo realiteti, do të jetë më real se fotografitë dhe vëzhguesit me definicion të lartë”.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart