Gjen një valixhe në bodrumin e shtëpisë, gati e lëshoi zemra kur e hapi


14/08/2018

Shtëpinë prindërit e kishin blerë para 40 vitesh dhe nuk e kishte menduar se do të gjente diçka të tillë.  Lajmi është bërë i ditur nga portali Imgur.

Shtëpia ishte ndërtuar në vitet ’40 dhe familja e tij kishte vite që jetonte aty. Ai kishte rimodeluar katin e parë dhe të dytë, por bodrumit i kishte ardhur radha vetëm tani”,- shkruan portali.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart