E çuditshme, kështu tentojnë ta kalojnë kufirin emigrantët


13/12/2018

Donald Trump ka propozuar të ndërtojë një muri të madh mes Meksikës dhe Amerikës, për t’i parandaluar emigrantët ilegalë.

Por këto fotografi dëshmojnë se emigrantët gjithmonë do të tentojnë mënyrat më të pabesueshme për t’u futur ilegalisht në një shtet, transmeton Gazeta Express.

Mënyra më e çuditshme që do ta shihni më poshtë në foto është padyshim fshehja në karrigen e veturës.

Këto janë mënyrat më të çuditshme që emigrantët kanë tentuar të kalojnë kufirin:

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart