80 vjeçari ‘ekspozon’ super femrën e tij, shikoni si reagojnë njerëzit


13/12/2018

Por si reagojmë nëse në rrugë hasim një çift i cili ka një dallim të madh në moshë, na e tërheq vëmendjen tonë, apo jo?

Kjo video që do ta shihni është rregulluar vetëm ‘që t’i çudisin njerëzit’ në qytet.

Por, ka raste edhe të vërteta që femrat e bukura dhe në moshtë të re të jenë në një lidhje ose të martohen me më të moshuar edhe atë në 80 vjeç.

Video në vazhdim e tregon atë dhe si njerëzit habiten nga jo çfarë shohin:

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart