Kthehu lart

Video-lojrat më të mira të viteve ’80

Video-lojrat më të mira të viteve ’80 GazetaExpress

Në vitet ’80, video-lojrat kanë pasur periudhën e tyre të artë.

Pothuajse të gjithë luanin nëpër salla lojrash me prodhimet e momentit dhe kjo uri për video-lojra çoi edhe në prodhimin e konsolave të tipit Nintendo, transmeton tch.

Kompjutera si ZX Spectrum, Amstrad CPC, Commodore 64, NES apo Mega Drive të lejonin që video-lojrat t’i shijoje në shtëpi dhe patën shitje të jashtëzakonshme.

Më poshtë do ju tregojmë video-lojrat që kanë bërë namin në vitet ’80.


                

    Data: 29 Mars 2018 06:39
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera