Kthehu lart

Të rinjtë po deaktivizojnë llogaritë nëpër rrjetet sociale

Të rinjtë po deaktivizojnë llogaritë nëpër rrjetet sociale GazetaExpress

Të rinjtë kanë filluar të deaktivizojnë llogaritë e tyre në rrjetet sociale dhe po kalojnë më pak kohë në Facebook, thuhet në një hulumtim.

Platformat si Facebooku, Twitteri dhe Instagrami kanë filluar të humbin me të madhe përdoruesit e tyre, ashtu siç po bie numri i përdoruesve edhe të Tinderit, aplikacionit më të njohur për lidhje.

Aplikacioni i vetëm që nuk ka pësuar rënie është Snapchati që po merr vëmendjen e gjeneratës së re.

Shumë prej këtyre të rinjve kanë thënë se po largohen nga rrjetet sociale pasi ato po i bëjnë të mendojnë negativisht.

    Data: 10 Mars 2018 06:49
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera