Kthehu lart

Prishtina Drift 2018, Leonora Jakupi, vetura më e re në treg, lajme dhe fun në emisionin e dytë të Autowoman [VIDEO]

Prishtina Drift 2018, Leonora Jakupi, vetura më e re në treg, lajme dhe fun në emisionin e dytë të Autowoman [VIDEO] GazetaExpress

AutoWoman është një emision televiziv i fokusuar në fushën e automobilizmit.

Këtë jave kemi prezantuar modelin e ri Ford Fiesta dhe garën e driftit Prishtina Drift 2018, transmeton Express. Mysafire këtë javë ka qenë Leonora Jakupi, ku ka prezantuar veturën e saj si dhe përvojat e sajë interesante në komunikacion.

Po ashtu, në kuadër të këtij emisioni është prezantuar funksionimi i sistemit të frenimit si dhe lajme nga industria e automobilizmit.

Ky emision do të trajtojë tema të ndryshme të kësaj fushe. Ky do të jetë një program informativ, edukativ dhe argëtues.

Brenda këtij programi do të ofrohen informata, këshilla, lajme si dhe do të ketë mysafir figura publike si sportistë, këngëtarë, gazetarë, politikanë dhe të tjerë të cilët do të ndajnë përvojat e tyre personale. 4

Për më shumë pëlqeni faqen zyrtare në Facebook AutoWoman me Editën

AUTOWOMAN - 18. 04. 2018

Uploaded by T7 on 2018-04-18.


    Data: 22 Prill 2018 10:03
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera