Kthehu lart

Minibusët me fytyrën e markave sportive [FOTO]

Minibusët me fytyrën e markave sportive [FOTO] GazetaExpress

Si do të dukej një minibus Bugatti, Porsche apo Alfa.

Artisti i automobilizmit Nikita Aksyonov ka publikuar një seri të imazheve ku kombinohen trupa të minibusëve me fytyrën e markave të ndryshme kryesisht sportive, transmeton Express. Ai ka realizuar imazhe për markat Audi, Lexus, Infiniti, Alfa Romeo, BMW, Porsche dhe Bugatti. Por në dizajnët e tij shihen edhe marka më pak sportive si Skoda dhe Subaru.

    Data: 12 Shkurt 2018 12:51
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera