Kthehu lart

Lojërat dhe teknologjitë e viteve '90 [FOTO]

Lojërat dhe teknologjitë e viteve '90 [FOTO] GazetaExpress

Nëse keni qenë fëmijë gjatë viteve '90, këto foto do të jenë si udhëtim në kohë.

Vitet 90-ta konsiderohen si periudha ku teknologjia ka pasur një zhvillim shumë të shpejtë, transmeton Express. Gjatë kësaj periudhe shumë teknologji të vjetra janë zëvendësuar me ato më të reja dhe gjeneratat të cilat e kanë përjetuar atë periudhë kohore kanë përjetime të veçanta.

Fotot në vazhdim na kthejnë në kohë dhe na kujtojnë se sa shumë avancime teknologjike ka pasur që nga ajo kohë.

    Data: 13 Mars 2018 15:25
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera