Kthehu lart

Ja pse nuk duhet lënë laptopi në karikim shumë gjatë

Ja pse nuk duhet lënë laptopi në karikim shumë gjatë GazetaExpress

Të gjithë kemi laptop në shtëpi, dhe shpesh kur i rekim e ndjejmë se ata janë tejnxehur.

Por ky është rreziku minimal që mund të ndodhë nga këto pajisje, pasi ato edhe mund të shpërthejnë.

Kamera e sigurisë e vendosur brenda një apartamenti ka filmuar momentin që një laptop i vendosur në karikim ka shpërthyer nga nxehtësia e madhe.

Një sinjal i qartë për të gjithë përdoruesit e laptopëve që të mos i lënë asnjëherë në karikim kur janë në gjumë, apo kur ndodhen në shtëpi, pasi mund të ketë pasoja të rënda.

    Data: 05 Prill 2018 06:39
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera