Kthehu lart

Çfarë veture vozitë Blerta Deliu, si është dita e një taksie në Prishtinë dhe shumëçka tjetër në emisionin më të ri të Autowoman [VIDEO]

Çfarë veture vozitë Blerta Deliu, si është dita e një taksie në Prishtinë dhe shumëçka tjetër në emisionin më të ri të Autowoman [VIDEO] GazetaExpress

Në emisionin e tretë, Autowoman vazhdon me tema dhe personazhe interesante.

Në këtë emision do të sjellim një veturë të re në tregun e Kosovës ku do të prezantohen detajet teknike si dhe çmimi i këtij modeli, transmeton Express. Në rubrikën VIP këtë jave deputetja e kuvendit të Kosovës Blerta Deliu do të prezantoj veturën e saj si dhe përvojat e veçanta në trafik.

Dita e një taksie në Prishtinë do të jetë pjesë e rubrikës Auto Profil. Në kuadër të Auto Mekanik do të mësoni se si funksionon Turbo Kompresori.

Lajmet e fundit dhe video qesharake do të jenë pjesë e këtij emisioni.

Për më shumë pëlqeni faqen zyrtare në Facebook AutoWoman me Editën

    Data: 27 Prill 2018 18:09
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera