Kthehu lart

AutoWoman – Emisioni më i ri në televizionin T7 [Episodi 1]

AutoWoman – Emisioni më i ri në televizionin T7 [Episodi 1] GazetaExpress

AutoWoman është një emision televiziv i fokusuar në fushën e automobilizmit.

Ky emision do të trajtojë tema të ndryshme të kësaj fushe. Ky do të jetë një program informativ, edukativ dhe argëtues. 

Brenda këtij programi do të ofrohen informata, këshilla, lajme si dhe do të ketë mysafir figura publike si sportistë, këngëtarë, gazetarë, politikanë dhe të tjerë të cilët do të ndajnë përvojat e tyre personale. 

Për më shumë pëlqeni faqen zyrtare në Facebook AutoWoman me Editën

"AUTOWOMAN" 11.04.2018    Data: 11 Prill 2018 22:17
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera