Windows 10 bëhet më i popullarizuar se Windows 7


02/01/2019

Sistemi i saj operativ më i ri, Windows 10 është bërë sistemi operativ më i përdorur në botë, duke mposhtur Windows 7, transmeton koha.net.

Windows 10 tani e përdorin 39.22 përqind të tregut të desktopëve, ndërsa atë Windows 7, 36.9 përqind.

Për ta arritur këtë statistikë, Windows 10 u janë dashur 3 vite e gjysmë, si dhe ka shfaqur atë se sa i popullarizuar ka qenë Windows 7 edhe 10 vite pas lansimit të tij.

Windows 10 tani përdore nga më shumë se 700 milionë pajisje të ndryshme, duke përfshirë kompjuterët, tabletët, telefonat madje edhe konsolën Xbox One.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart