WhatsApp kursen baterinë dhe lehtëson të shkruarit me versionin e ri


19/09/2018

Me qëllim që të ruajë sytë e përdoruesve, aplikacioni pritet të sjellë mundësinë e errësimit që kthen çdo gjë në ngjyra të errëta.

Me përditësimin e ri ruhet bateria pasi aplikacioni ndal dritën e përdorur për të ndriçuar ekranin.

Aplikacionet e popullarizuara si YouTube, Microsoft Outlook dhe Twitter, tashmë kanë prezantuar versionin “Dark Mode”.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart