Videoja e produkteve të reja të Apple i ka bërë të gjithë për vete


13/09/2018

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR dhe Apple Watch janë prezantuar dje nga Apple.

Videoja që i prezanton këto produkte i ka bërë të gjithë për vete.

Shikojeni për më shumë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart