Mercedes, marka luksoze më e preferuar e 2018’s


03/01/2019

“Mercedes” mbylli 11 muajt e parë të vitit me 2,104 milionë shitje (+0,04%) por pësoi rënie në Europë (me 851 000 blerje -3,3%), por u rrit në SHBA (+6%, 284 000 njësi të shitura) dhe mbi të gjitha në Kinë (+11,7% me më shumë se 603 000 njësi), përcjell Atsh.

Në vend të dytë të klasifikimit vjen BMW me 1,8% rritje në 11 muaj e parë, duke shitur 1,927 milionë automjete ndërsa “Audi” është pozicionuar në vendin e tretë me 1,658 milionë automjete të shitura.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart