Kurrë mos e mbyllni WhatsApp-in në këtë mënyrë


12/11/2017

Por kujdes: një paralajmërim i çuditshëm po shfaqet në celularët e përdoruesve të cilët e klikojnë dy herë butonin kryesor në iPhone dhe rrëshqasin lartë për ta mbyllur WhatsApp-in.

Duke e bërë këtë, ju do t’i humbni njoftimet për mesazhe, transmeton Gazeta Express.

Kjo siç duket është një problem që ka filluar të shfaqet në celularët iPhone me iOS 11. Ky problem prekë çdo pajisje me këtë sistem operativ, duke përfshirë edhe iPhone X.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart