Bëjeni këtë nëse bateria e celularit tuaj është dobësuar


14/08/2018

Është absolutisht normale që porti i mbushjes në celularin tuaj të mbledh pluhur dhe grimca të tjera përgjatë kohës.

Por shumë pak njerëz e dinë se pluhuri në portin e mbushjes mund të jetë njëri nga shkaktarët kryesor për “vdekjen” e pajisjes tuaj, transmeton Gazeta Express.

Për ta evituar këtë, pastrojeni celularin rregullisht. Vetëm merreni një shiringë të mbushur me ajër, futeni gjilpërën e saj në portin e mbushjes dhe injektojeni ajrin.
Kjo procedurë do t’jua mundësojë që të hiqni lehtë pluhurin nga porti dhe të zgjasin jetëgjatësinë e celularit tuaj.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart