Apple lëshon iOS 12 për të gjithë, përshpejton iPhone-at


17/09/2018

iOS 12 përqëndrohet kryesisht tek performanca e pajisjeve më të vjetra, të cilat do të punojnë më shpejt, duke përgjysmuar kohën e hapjes së një aplikacioni.

iOS 12 mund të instalohet në të gjitha pajisjet që aktualisht punojnë me iOS 11:

iPhone X
iPhone 8 dhe 8 Plus
iPhone 7 dhe 7 Plus
iPhone 6S dhe 6S Plus
iPhone SE
iPhone 6 dhe 6 Plus
iPhone 5S
iPad Pro (9.7-inch, 10.5-inch, dhe të dyja gjeneratat 12.9-inch)
iPad (2018)
iPad (gjenerata 5)
iPad Air dhe iPad Air 2
iPad mini 2, 3, dhe 4
iPod Touch (gjenerata 6)

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart