Kthehu lart

Galeria Kombëtare e Kosovës zgjedh drejtorin e ri

Galeria Kombëtare e Kosovës zgjedh drejtorin e ri GazetaExpress

Arta Agani është zgjedhur sot drejtoreshë e Galerisë Kombëtare të Kosovës, duke marrë më shumë pikë nga Këshilli Drejtues.

Pas gjashtë konkurseve është zgjedhur udhëheqësi i Galerisë Kombëtare të Kosovës.

Këshilli Drejtues e ka vlerësuar me më së shumti pikë Arta Aganin në raport me dy kanditatët e tjerë, Arbresha Hoxha dhe Jeton Rexhepi.

    Data: 27 Qershor 2016 15:04
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera