Kthehu lart

Ja si i vlerëson Fatmir Gashi kundërkandidatët e tij (video)

Ja si i vlerëson Fatmir Gashi kundërkandidatët e tij (video) GazetaExpress

Vlerësim prej lideri të vërtetë​ ka treguar për kundërkandidatët e tij në garën e Pejës, Fatmir Gashi i AAK-së.

Gazmend Muhaxheri, Sabiha Shala, Bashkim Nurboja, Reshat Nurboja dhe Eneida Kelmendi në llupën e Fatmir Gashit.

Ndiqeni videon e shkurtë

  Data: 11 Tetor 2017 15:41
  Autori: GazetaExpress
  • Vushtrria shkon në balotazh, sipas DnV-së

   Vushtrria shkon në balotazh, sipas DnV-së 0

  Të tjera