Edi Rama - Lajmet e fundit

Edi Rama

Edi Rama lindi më 4 korrik 1964 është politikan, publicist dhe piktor shqiptar, Kryetar i Partisë Socialiste të Shqipërisë dhe Kryeministër i Shqipërisë që prej vitit 2013.