Kthehu lart

Këto janë tre ushqimet që dëmtojnë trurin

Këto janë tre ushqimet që dëmtojnë trurin GazetaExpress

Efektet negative për trurin në kohë afatshkurtër dhe afatgjatë kanë disa ushqime.

Konsumimi i këtyre ushqimeve dëmton jashtëzakonisht trurin:

Alkooli

Fast food-et

Ushqimet e skuqura

Substancat që përmbajnë këto ushqime i krijojnë trurit mesazhin e ngopjes, e me këtë rast e dëmtojnë atë duke ulur përqendrimin dhe qartësinë mendore.

  Data: 13 Gusht 2017 03:19
  Autori: GazetaExpress
  • Do hiqni dorë nga kafja, ja çfarë do i ndodhë trupit tuaj

   Do hiqni dorë nga kafja, ja çfarë do i ndodhë trupit tuaj 0

  Të tjera