Kthehu lart

10 llojë të frikave sekrete që 90% e meshkujve kurrë nuk i flasin

10 llojë të frikave sekrete që 90% e meshkujve kurrë nuk i flasin GazetaExpress

A është edhe e mundur që burrat të kenë frikë sekrete? Ata duken aq të fortë dhe vendimtar! Megjithatë, ky është vetëm një tjetër stereotip i imponuar nga shoqëria shkruan bright side

10 gjëra që në të vërtetë shqetësohen shumica e djemve edhe pse nuk e shprehin atë, shkruan Indeksonline.

1. Si duket trupi i tyre

2. Paratë

3. Lartësia

4. Burrat e tjerë mund të jenë kërcënim (Xhelozia)

5. Përvojë të vogël në marrëdhënie

6. Flokët

7. Ushqimi

8. Marrëdhënia e tyre me të dashurën e tyre

9. Sa partnerë kishte një vajzë para tij

10. Shprehja e hapur e emocioneve


    Data: 13 Tetor 2017 07:46
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera