Kthehu lart

Ngufatja e bastioneve!

Ngufatja e bastioneve! GazetaExpress

Siç po marrim informata jozyrtare edhe kësaj radhe degët xhuxhe të PDK-së po ngufaten bastionet !

Vallja e vjetër po na pret emrat e njëjte të harxhuar dhe anonimes pa integritet profesional njerëzor e kombëtar në listën e ekzekutivit.

Jam i detyruar të jap mendimin tim si anëtarë i Këshillit Drejtues nga dega Skenderajt, pasi qe mendoi qe hambari i votave në Skenderaj dhe Drenas ka nisur të rrjedh.

Më këto veprime vrimat e hambarit do të bëhen dritare.

Po besoi ende në listë me përfaqësues sipas fuqisë elektorale të degëve.

Kundër valles se vjetër !

Xh.S #kundërvallessëvjetër

*Xhevdet Smakiqi

    Data: 08 Shtator 2017 22:32
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera