• instaexpress

      Hot

      Silvia e bën përsëri nxehtë

      Është njëra prej moderatorëve, modelëve dhe aktorëve më të njohura të ekranit. Është kjo Silvia Caruso që me këtë foto rikthen edhe njëherë ditët e nxehta të verës.