Kthehu lart

Urat më të frikshme në botë, a do të guxonit të kaloni mbi to (FOTO)

Urat më të frikshme në botë, a do të guxonit të kaloni mbi to (FOTO) GazetaExpress

Urat janë ndër objektet e qarkullimit më të bukura, por dhe më të dobishme.

Në fotot e mëposhtme janë disa nga urat më spektakolare në botë, por dhe të frikshme.

  Data: 21 Prill 2017 11:50
  Autori: GazetaExpress
  • Gjendet në fund të liqenit kështjella 3 mijë vjeçare

   Gjendet në fund të liqenit kështjella 3 mijë vjeçare 0

  Të tjera