Kthehu lart

Vladimir Putin, gati të tërhiqet nga posti i Presidentit

Vladimir Putin, gati të tërhiqet nga posti i Presidentit GazetaExpress

Një rival politik i presidentit rus ka shokuar Kremlinin kur ka lexuar një letër gjatë takimit parlamentar Vladimir Putin po përgatitet që të tërhiqet nga Kremlini dhe t’ia dorëzojë “kurorën” një të besuari të tij, ka zbuluar një letër eksplozive që u zbulua gjatë një takimi të parlamentit.

Letra bombë shokoi edhe presidentin rus kur u lexua, ku pretendohet se presidenti e ka zgjedhur parlamentarin Vyacheslav Volodin si pasardhës të tij.

Putin ishte i befasuar nga ky konfrontim, ai pauzoi pak para se të përgjigjej me një përgjigje që as nuk konfirmonte por as nuk mohonte gjërat që pretendoheshin në letër.

Shumica e analistëve parashikojnë se personi i fuqishëm rus do të kërkojë edhe gashtë vjet të tjera në Kremlin, dhe pak njerëz dyshojnë në fitoren e tij.


  Data: 21 Prill 2017 19:08
  Autori: GazetaExpress
  • Hoxha që thotë se çiftelia është haram

   Hoxha që thotë se çiftelia është haram 0

  Të tjera